Általános szerződési feltételek

Szent Domonkos Rendi Tartományfőnökség - www.summa.domonkosok.hu címen működtetett - weboldalon keresztül történő fizetésekre vonatkozóan az Adományozók által a www.summa.domonkosok.hu címen működtetett weboldalon kialakított adományozási felületen, az alábbiakban meghatározott lépések elvégzésével megadott adományozásokra vonatkozóan, elektronikus úton kötött szerződés jön létre az Adományozó, és az adományt befogadó Tartományfőnökség közt, melynek folyamatát az alábbiakban közzétett Általános Szerződési Feltételek pontjaiban írtak szabályozzák.

 

I. Weboldal adatai:

A www.summa.domonkosok.hu weboldal üzemeltetője az Szent Domonkos Rendi Tartományfőnökség.

Székhely: 2000 Szentendre, Mathiász u. 2.

Telephely: 2000 Szentendre, Mathiász u. 2.

Adószám: 18062685-1-13

Bejegyző hatóság: Budapest Környéki Törvényszék

Ügyfélszolgálat:

telefonon: 06/30 415 1174

E-mail: amozgocivisert@gmail.com

 

II. A jelentkezéssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

 

II.1. Adományozás a www.summa.domonkosok.hu weboldalon:

az Adományozó köteles a valóságnak megfelelően megadni a kért adatait az adományozói felületen. Meg kell adnia az Adományozó nevét és email címét, illetve a kívánt támogatási összeget, illetve választania kell ajándékot. Az adományozás végrehajtása a Támogatás elküldése gomb megnyomásával valósul meg.

 

II.2. Támogatási módok kiválasztása:

a weboldalon Egyéni támogatással, Könyv előjegyzési támogatással és Szervezetkénti támogatással lehet támogatni. Ezen blokkban kiválasztott elemek képezik az Adományozó és a Szent Domonkos Rendi Tartományfőnökség közt létrejövő adományozási szerződés tárgyát. Az adományozás általános forgalmi adó mentesek. A kiválasztott támogatási módok összegei megjelennek az adott blokkban, az adományozási oldal alján a teljes fizetendő végösszeg is.

 

II.3. Adományozás, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, adomány elküldése:

a kívánt támogatási mód kiválasztása után a 'Fizetési mód'-nál van lehetőség a fizetési mód kiválasztására. A weboldalon csak online bankkártyás fizetéssel lehet fizetni. Lehetőség van elektronikus úton bankkártyával (Mastercard, Maestro, VISA, American Express), vagy e-pénztárcával (Barion) történő fizetési tranzakcióra. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013 A bankkártyával, vagy az e-pénztárcával történő fizetésre vonatkozó részletes tájékoztató itt érhető el: http://www.barion.com/hu. Online fizetésnél csak akkor véglegesített a támogatás, ha a bank a pénzügyi teljesítést visszaigazolja. Amíg a banktól nem érkezik meg a pénzügyi teljesítés igazolása, addig a támogatás függőben marad, véglegesítésre nem kerül. A fizetési mód kiválasztását követően a 'Küldés' gombra kattintva megtörténik az adomány elküldése.

 

II.4. Adományozás visszaigazolása:

Szent Domonkos Rendi Tartományfőnökség. az adomány megérkezését elektronikus úton legkésőbb 30 percen belül visszaigazolja. A jelentkezés és annak visszaigazolása akkor tekintendő megérkezettnek, amikor az az Szent Domonkos Rendi Tartományfőnökség, és az Adományozó számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 30 percen belül nem érkezik meg az Adományozó az amozgocivisert@gmail.com email címen érdeklődhet adományozásának állapotáról. 

 

III. Problémák, reklamáció

Az adományozás teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt az Adományozó az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségen tud jelezni: e-mail: amozgocivisert@gmail.com.

Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenértékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik. 

Bármely Szent Domonkos Rendi Tartományfőnökség szolgáltatásaival kapcsolatos fogyasztói panasz esetén a fogyasztók a Szentendrei Járási Hivatalhoz fordulhatnak fogyasztóvédelmi bejelentéseikkel. További információ: https://www.kormanyhivatal.hu/hu/pest/pest-megyei-kormanyhivatal-jarasi-hivatalai/szentendrei-jarasi-hivatal

 

Kelt:

Szentendre, 2023. május 10.